Računalniško omrežje

računalniško omrežje

Računalniška omrežja so v sodobnih organizacijah ključnega pomena in kot informacijska infrastruktura doživljajo bliskovit razvoj. Z zanesljivostjo in zmogljivostjo računalniškega omrežja je tesno povezana storilnost in s tem donosnost organizacij. Niti dve računalniški omrežji nista enaki. Želene lastnosti omrežja lahko dobimo le s premišljenim načrtovanjem.
V primeru, da potrebujete novo žično ali brezžično računalniško omrežje, ali bi radi zamenjali oziroma nadgradili obstoječo računalniško omrežje smo pravi naslov. Glede na iskušnje in se lahko zanesete na nas in na naše storitve. Vzpostavljamo žična in brezžična – wireless računalniška omrežja, konfiguriramo usmerjevalnike (routerje), poskrbimo za zaščito, povežemo računalnike v omrežje ali odpravimo težave.
Zaščita brezžičnega računalniškega omrežja je nujno potrebna, v nasprotnem primeru lahko vsak mimoidoči uporablja vaše lokalno omrežje ali se poveže s vašim internetom. Omrežje zaščitimo ter vanj povežemo tudi vse omrežne naprave ali uredimo skupno uporabo datotek in tiskalnikov, nastavimo dostopne pravice uporabnikov,...

QR

QR-Code dieser Seite

Kontakt

E-NINA d.o.o.
Podgorje 122 a, 1241 Kamnik
fax: 01 8395 205, tel: 041 743 120

Premium Joomla Templates