Servis računalnikov

servis računalnikovServis računalnikov in računalniške opreme je klučnega pomena za nemoteno delovanje računalniške infrastrukture. S to dejavnostjo se ukvarjamo že od leta 1999. Vseskozi stremimo k popolnosti in se nenehno izobražujemo, kar nam omogoča konstanten stik z hitrorazvijajočim se trgom strojne in programske opreme. Servis računalnikov izvajamo na  področju Ljubljane ter njene bljižnje okolice (Dob, Domžale, Kamnik, Mengeš, Trzin, ...). Servis računalnikov in računalniške opreme izvajamo na lokaciji stranke kjer servisiramo vse vrste blagovnih znamk osebnih računalnikov ali prenosnikov in račuanlniške opreme.
Na vašem računalniku  zamenjamo oz. popravimo, kar je pokvarjenega, računalnik nadgradimo, ga očistimo prahu, posodobimo, ponovno instaliramo operacijski sistem, odstranimo vse dejavnike, ki vam onemogočajo delo (očistimo viruse, trojanske konje, neželjene reklame, uredimo zagonske datoteke, odstranimo odvečne vnose v registru, optimiziramo delovanje sistema ...). Računalnike in računalniško opremo med seboj povežemo v omrežje, jim omogočimo dostop do interneta, vzpostavimo in zaščitimo brezžično omrežje in priklopimo vse zunanje naprave. Namestimo vam varnostno in protivirusno zaščito ter optimiziramo delovanje celotnega sistema. Pomagamo tudi pri arhiviranju vašega dela in izdelavi varnostnih kopij pomembnih podatkov. Izvajamo preventivne preglede računalnikov, kateri vas lahko rešijo izgube podatkov – v primeru odpovedovanja trdega diska.
Vse te storitve opravimo na vašem naslovu, v primeru, da teh storitev pri vas ne moremo opraviti, računalnik brezplačno prepeljemo v naš servisni center ter ga popravljenega tudi brezplačno dostavimo v domače okolje. Omogočamo Vam tudi sestavo popolnoma novega računalnika, po vseh vaših željah. Pri tem se poslužujemo komponent najvišje kvalitete vseh svetovno priznanih blagovnih znamk. Nudimo tudi strokovno svetovanje ob nakupu nove računalniške opreme, ki vam jo na željo tudi hitro namestimo (nadgradnja računalnika).

QR

QR-Code dieser Seite

Kontakt

E-NINA d.o.o.
Podgorje 122 a, 1241 Kamnik
fax: 01 8395 205, tel: 041 743 120

Premium Joomla Templates